Kaffepaus

Jag skulle vilja säga att jag satt i djupa tankar och skrev frenetiskt på en ny bok innan jag tog kaffepaus, men sanningen är att jag satt och kollade på Pokémon och höll på att somna. Kaffet var endast för koffeinkicken, men man kan ju njuta ändå! Speciellt när det är typ sol ute.

 

Dricker i princip bara kaffe och te ur koppen jag köpte på Kimmidoll i Thailand. Är helt förälskad i den!

Vardag | | 23 kommentarer |

Skiva

Igår efter jobbet så var det skiva för den yngre generationen i Sam-Media, så jag och Elin tog oss dit i icke-utklädnadsutstyrslar. Istället för att dricka så dansade vi hela natten, ibland ensamma på dansgolvet och ibland med folk omkring oss.

Runt två så bestämde vi oss för att börja röra oss hemmåt. Och med hemmåt menar jag Spitfire, där vi satt i ca 20 minuter bara för att säga hej. Stoffe har bytt plats och flyttat in bakom baren istället för att sitta framför den med oss.

När de stängde så stod vi och pratade med favvisvakten om kiss och trattar och hade det trevligt tills vi skulle gå. Jag fick en sovplats hos Elin, och en nattglass och lite MTV. Somnade lagom tills solen gick upp och vaknade också av solen, men då tog jag skydd i Elins sovrum med svart rullgardin och låg och kramades med hennes gigantiska mjukishund! Måste skaffa en sån, skitbra substitut när man behöver lite närhet men ingen vill ge det till en!

Kanonkväll om jag får säga det själv!
Vardag | | En kommentar |

The Royal Wedding

Har suttit nu på morgonen och följt det kungliga bröllopet mellan Prince William och Kate Middleton på TV4 med förtjusning. Har i övrigt inte haft så stor koll på just bröllopet och allting omkring det, men just själva cermonin kändes viktig att se på något sätt.

Det spekulerades väldigt mycket i tvsofforna om klänningen, och hur hon skulle ha håret, och det har tydligen varit jättehypat om det sen det började, och hållits hemligt in i det sista. Personligen tycker jag att det minimala, och det utsläppta håret var jättevackert!

Mer bilder och ett minut-för-minut reportage av bröllopet hittar du här.

 

Det ryktades även om att Kronprinsessan Victoria och Daniel var där, men de såg jag inte en skymt av. Å andra sidan var det väldigt mycket människor närvarande så det är väl inte så konstigt.

| | Kommentera |
Upp