MYS!

Ett tag där övervägde jag faktiskt att strunta i att dra till Bengt för att spela Xbox (yes way), men sen tog jag mig själv i kragen och pallrade mig dit. I början var det lite jobbigt, det var egentligen bara Bengt och Eric som var där som jag kände tillräckligt bra för att inte vara helt obekväm att prata med, men sen kom folket, det gamla gänget, en efter en och då blev det skitmysigt.

Det var så länge sen man träffade alla, speciellt samlade på ett och samma ställe, och jag insåg hur kul vi hade det under gymnasietiden, och förstår inte riktigt hur det kunde bli så fel och hur vi kunde sluta umgås. Jag skyller fortfarande på en viss person som tvingade sig in och skapade kaos för att sen dra, men inga fingrar pekade. Hrmm.

Kändes verkligen som att jag så otroligt lätt skulle kunna falla tillbaka till dem. På många sätt liknar de det umgänget jag håller nu, i awesomeness, alkoholintag och andra beroenden.

Har i alla fall haft en underbar kväll, lite synd att jag var så förbaskat trött och drog hem så tidigt bara. Eller tidigt, klockan är 02:43 i skrivande stund...men ni vet...tidigt.
Vardag | | Kommentera |
Upp