Skum dröm

Imorse hade jag världens skummaste dröm. Det började som en mardröm, med den vanliga skiten, involverande massor av zombies och ingenstans att fly. Jag kommer ihåg att vi åkte ner i panik till ett ställe där en gammal skolkamrat satt och var typ högt uppsatt i millitären. Sen tog vi hand om massor av barn och barnvagnar när vi återigen skulle åka ner dit för att söka skydd (fast vi åkte upp). Det och en stor balja med korv.

Sen helt plötsligt var vi på 80:e våningen (snarare 8:e) och jag var med min farmor och farfar och min faster och morbror mfl, och snurrdörren på bottenvåningen hade gått sönder. Så jag lagade den med det bästa jag hade och flydde sen upp igen, medveten om att de snart skulle komma.

Farfar ställde upp den stora snurrdörren som ledde in till vår matsal (alltså va?) så att de inte skulle kunna komma igenom utan var fast där. Tydligen var de i metall och whatnot. Jag litade inte på det och tyckte att de kunde ruttna i helvetet för att de kom upp med en så dålig plan, så jag släckte alla lamporna i ett rum och låste in mig på toaletten. Bara det att min faster och farbror kom in och skrattade åt mig och sen följde jag med dem ut där det stod några zombies och försökte komma in.

Helt plötsligt började ett par klockor ringa (à la Resident Evil 4), och de började fistpumpa och säga något jag inte förstod. Vi lutade oss ut genom fönstert för att se vad som pågick och då gick det led med zombies mot en stor byggnad, som jag i drömmen visste precis vad det var). Nu var det jag och Elin, och vi följde med strömmen för att ta en närmare titt. Zombiesarna hade nu förvandlats till normala tonåringar på fest, bara det att dessa människor bara hade två valmöjligheter med allt. Jag gick förbi en tjej som diskuterade hur skönt det är att bara kunna välja mellan två tamponger när hon har mens (ALLTSÅ... VA?!)

Sen satt vi på Pressbyrån i Tyresö C och jag satt högst uppe på en hylla och då kom Camilla och vi sjöng på Tick Tick Boom och andra anarkilåtar. Sen sprang jag och Elin hand i hand tillbaka till lägenheten för att visa hur fria vi var som hade fler valmöjligheter i livet.

Sen någon gång när zombiesarna bara var få åkte jag någonting till min morbror och mosters hus som var en bar, för att hämta Camilla med en taxi, och för att få boka en Taxikurir så var man först tvungen att spela ett spel för att visa att man var männsklig och inte busringde. Bara att spela spelet kostade 62 kr, och sen kopplades vi till taxibolaget.

Jag har sjukt skumma drömmar.
Övrigt | |
#1 - - Camilla:

tack för att ni kom o hämtade mig med taxin! var lite rädd efter alla zombies!

Upp