I don't want to miss a single thing you do tonight

Inspiration | | En kommentar |

Nyan nyan nyan ~

Idag när jag upptäckte att solen sken blev jag på otaggat humör! Varför? Jo för att bara ligga och slappa är något som jag är expert på, och när solen är framme så lockar det ännu mer att bara ligga ner någonstans och stirra rätt ut i tomma intet. Men det fick jag ju inte göra idag ju (vilket tar oss till den otaggade delen!). Idag var det meningen att jag skulle storstäda mitt rum och rensa och fixa och dona för att se kanske ta en uppfriskande promenad och hjälpa små ankungar.

Okej, det där sista med promenaden och ankungar var bara ett skämt, psssh, promenera!

Poängen är att solen bara lockar med sitt "Komsi komsi och slappa med mig istället för att vara produktiv! Inte ska du vara inne en dag som denna!"

Och jag typ "Käften solen, jag gör vad jag vill!"
Bara det att jag vill ligga och slappa och strunta i att vara produktiv!
Damn you and such!

Vardag | | En kommentar |

EvermoreNamn:
Evermore

Författare:
Alyson Noël

Deal:
Ever Bloom (ja, hennes namn är Ever, vilket gör det extremt jobbigt när det vanliga ordet 'ever' kommer upp, speciellt i samma mening) är sexton år och den enda som överlevde olyckan, som involverade ett rådjur och en bil, hennes familj var med om och bor nu superlyxigt med sin faster (ingen uppskattning över hennes platt-tv på rummet, eller det egna badrummet, med en bubbelpool, eller den stora garderoben...suck). Insert en charmig och tydligen yummy looking dude, som tydligen är Italiensk men som har varit lite överallt i världen på sina "sjutton" år, och som har ögonen för Ever (trots att Haven, hennes bästa vän (alla har roliga namn typ...) has called dibs!!). Ajuste och Ever kan läsa tankar och se auror och se en persons hela bakgrund genom att röra vid dem, glömde jag nämna det?

Åsikt:
Trots att jag sträckläste hela boken, så fanns det stunder när jag tyckte att det var så himla Twilight-aktigt. Till exempel hur hennes "krafter" inte funkar på Damen (som snubben heter), eller hur det helt plötsligt är en sekvens där han till synes suger blod från Haven, är frukstansvärt snabb och kan läsa tankar. Jag kom på mig själv med att tänka "snälla var inte en vampyr, snälla var inte en vampyr, kom igen, inga vampyrer!" Och det bästa är att det finns fortsättning efter fortsättning efter fortsättning. Mwehehe.

Det enda som är väldigt, otroligt, jäkla störande är hur boken är skriven presens, och jag hatar att läsa i presens! Trots det lärde sig min hjärna ganska snabbt hur man enkelt ser förbi detta och låtsas att den är skriven på annat sätt!
Böcker | | 2 kommentarer |
Upp