Lampspecialist sökes!

Man märker inte av det på dagarna. Eller speciellt mycket på kvällarna heller, nu när solen går ner typ vid tio och går upp vid tre. Men under vissa delar av detta dygn, då det är som mörkast, och man har oturen att röra sig i lägenheten under den perioden, då kan det bli problematiskt. För jag och Camilla äger en total av åtta lampor. En sitter i klädkammaren, och sedan en varsin på vardera toalett. En står i vardagsrummet, och en står i mitt rum. De resterande tre har vi inte fått upp än...
 
Jag försökte, som jag försökte. Men man måste ha en borr, och där passade inte det uttaget in, och hej och hå, och den ville inte fästa, åh nej vad tusan gör vi då, och varför hänger den så långt ner för? Har inte fått upp en enda lampa än. Detta är lite halvjobbigt när man måste orientera sig i hallen med en rumskompis som har dörren öppen och försöker sova, för att man ska gå ut med en kissnödig hund. 
 
Nu funkar det ju, men när hösten kommer och när det är mer mörker än ljus i det här satans landet, då kan det bli knepigt utan artifitiellt ljus. 
 
Så om ni känner er manade får ni väldigt gärna komma förbi och sätta upp våra lampor. Ni kan få en kram för besväret. Eller en kaka. 
Vardag | |
Upp